Advies

AdviesAdvies over de implementatie van Microsoft Dynamics 365 CE

microsoft dynamics 365
Je wilt van start gaan met Microsoft Dynamics 365 CE binnen je organisatie. Maar je weet niet hoe?

Schakel bij de implementatiefase van Microsoft Dynamics 365 CE de hulp in van een specialist. Inteleo is hierin gespecialiseerd. Je wordt geholpen met het zo gestroomlijnd mogelijk implementeren van dit CRM pakket in je organisatie.

Gratis Inteleo Microsoft Dynamics 365 strategie sessie

Je wilt starten met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 CE, maar daar stopt het ineens. Want, eigenlijk kom je erachter dat er nog niet voldoende is geïnventariseerd wat er allemaal bij komt kijken. Inteleo helpt je graag deze fase door. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je de gratis ‘Inteleo-Microsoft Dynamics 365-strategiesessie’ aangeboden. Gedurende twee uur worden aan de hand van een overzichtelijke strategieplan de punten op de –i- gezet.

Volg een workshop

Om  je nog beter voor te bereiden op de implementatiefase van Microsoft Dynamics 365 CE, kun je kiezen uit 1 of meerdere workshops.

Te behandelen onderwerpen:

  • Microsoft Dynamics 365 CE
  • De CRM Succesfactoren (Doel, Mens, Middel)
  • De Kracht van CRM (informatie beheren, processen ondersteunen, rapportage)

De workshops kunnen individueel, maar ook in groepsverband worden gegeven. De workshop worden altijd op je wensen afgestemd. Tarief per dagdeel: € 780, inclusief voorbereiding.

De 23plusone methode

Het gaat niet alleen om het CRM pakket, maar ook om de mens. Inteleo is ervan overtuigd dat de implementatie van Microsoft Dynamics 365 CE alleen een kans van slagen heeft als aan álle factoren is gedacht. Vooral de factor ‘mens’ is belangrijk. Zij zijn uiteindelijk de gebruikers die feeling moeten krijgen met het systeem. Daarom wordt tijdens de adviezen regelmatig de methode van 23plusone ingezet om de neuzen van de gebruikers één kant op te krijgen.

10 gratis tips voor een succesvol CRM
Welke hulp wil je?

Zoek je advies over een nieuw CRM systeem? Of wil je Microsoft Dynamics 365 CE implementeren of juist verbeteren? 

Ik heb Leo ervaren als plezierige en deskundige consultant. Hij voelt heel goed aan wat een organisatie van hem verwacht en op welke wijze hij de direct betrokken medewerkers moet aanhaken in de ontwikkelingen, zodat na zijn vertrek de kennis wordt geborgd!

Ina Haverhals
Programma-, projectmanager at Vektis CV, eigenaar Shiatsupraktijk I-H; shiatsutherapeute, Vektis