Advies

AdviesAdvies over het verbeteren van Microsoft Dynamics 365 CE

ms dynamics Inteleo
De oplossing is voor elk bedrijf weer anders…

Het regelmatig verbeteren van CRM en van het Microsoft Dynamics 365 CE CRM systeem zorgt ervoor dat CRM goed blijft werken binnen je organisatie. Inteleo biedt daarom advies, training en consultancy aan dat speciaal hierop is afgestemd.

Gratis Inteleo MS Dynamics 365 verbetersessie

Je organisatie werkt al een tijd met MS Dynamics 365, maar het loopt niet op rolletjes. Teamleden weigeren er goed mee te werken, bepaalde functionaliteiten worden niet gebruikt en de CRM doelstellingen lijken niet haalbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je de gratis ‘Inteleo-MS Dynamics 365-optimalisatie-sessie’ aangeboden. In twee uur tijd wordt duidelijk waar de knelpunten zitten en wat er nodig is om de problemen op te lossen. De optimalisatie-sessie is een goed vertrekpunt voor het optimaliseren van de CRM binnen je organisatie.

Inteleo als architect of product owner

Bij het optimaliseren van MS Dynamics 365 CRM kan Inteleo, op verzoek, de rol van architect/product owner innemen. Om deze rol te vervullen is er vooraf een uitgebreide inventarisatie nodig om in kaart te brengen wat de doelstellingen zijn, wat de tijdsplanning is en wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Doel, mens en middel is belangrijk

Optimaliseren vraagt om gestructureerd werken, zodat stap voor stap de wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Daarbij zijn 3 factoren van belang: doel, mens, middel. Inteleo neemt deze 3 factoren in haar aanpak mee, samen met de 23plusone methode.

10 gratis tips voor een succesvol CRM
Welke hulp wil je?

Zoek je advies over een nieuw CRM systeem? Of wil je Microsoft Dynamics 365 CE implementeren of juist verbeteren? 

Ik heb Leo ervaren als plezierige en deskundige consultant. Hij voelt heel goed aan wat een organisatie van hem verwacht en op welke wijze hij de direct betrokken medewerkers moet aanhaken in de ontwikkelingen, zodat na zijn vertrek de kennis wordt geborgd!

Ina Haverhals
Programma-, projectmanager at Vektis CV, eigenaar Shiatsupraktijk I-H; shiatsutherapeute, Vektis

Een goed advies begint bij een doortastende situatieanalyse. Voor het behalen van optimaal rendement is het belangrijk om te weten wat de huidige status is. Voor het halen van de gewenste status zijn er bijna altijd veranderingen nodig in de inrichting van het CRM.