Consultancy

ConsultancyLaat een consultant je helpen om de juiste CRM te kiezen

crm pakket Inteleo
Zit je met je handen in het haar wat betreft het kiezen van een CRM pakket? Of weet je niet hoe je je collega’s kunt motiveren om ermee te gaan werken?

Een CRM pakket is een systeem voor klantrelatiebeheer. Het is software dat speciaal hiervoor is ontwikkeld. Eén van de meest bekende CRM systemen is die van Microsoft Dynamics 365. Het handige van een CRM pakket is dat alle informatie over klanten overzichtelijk op één centrale plaats wordt bewaard. Het delen van klantinformatie tussen de verschillende collega’s wordt hiermee makkelijker en gestructureerder dan ooit. Een consultant geeft je handige adviezen hierover.

Wat doet een consultant

Het kiezen van een CRM pakket is makkelijker met een consultant aan je zijde. Zelf op onderzoek uit gaan, een collega het laten uitzoeken, een CRM oriëntatietraining volgen. Het kan allemaal. Maar misschien heb je gewoon behoefte aan een CRM consultant die een tijdje met je meeloopt. Oftewel, een gesprekspartner waarmee je samen een goede CRM strategie bepaalt. Maar dat niet alleen, je gesprekspartner proeft de sfeer binnen je organisatie. Hij inventariseert op tijd waar er kansen en knelpunten kunnen ontstaan, zodra je organisatie met een CRM pakket gaat werken. Dat is wel zo fijn.

De 23plusone methode

Doel, mens en middel zijn cruciaal. Je CRM gesprekspartner adviseert je hoe je de juiste balans vindt tussen doel, mens en middel. Het kiezen van het juiste CRM pakket is belangrijk, maar weten wat je doelstellingen zijn en het hebben van gemotiveerde gebruikers is zelfs nog wel belangrijker. Je leert er alles over, waarbij je ook kennismaakt met de 23plusone methode.

10 gratis tips voor een succesvol CRM
Welke hulp wil je?

Zoek je advies over een nieuw CRM systeem? Of wil je Microsoft Dynamics 365 CE implementeren of juist verbeteren? 

Ik heb Leo ervaren als plezierige en deskundige consultant. Hij voelt heel goed aan wat een organisatie van hem verwacht en op welke wijze hij de direct betrokken medewerkers moet aanhaken in de ontwikkelingen, zodat na zijn vertrek de kennis wordt geborgd!

Ina Haverhals
Programma-, projectmanager at Vektis CV, eigenaar Shiatsupraktijk I-H; shiatsutherapeute, Vektis

Meer weten over de kracht van CRM?