Ik zoek een Dynamics 365 freelancer

Ik zoek een Dynamics 365 freelancerZo makkelijk haal je een Microsoft Dynamics 365 CE specialist in huis

microsoft dynamics 365 crm specialist
Wat kan ik voor je doen?

Ben je een Microsoft Dynamics 365 leverancier? Of werk je bij een Werving & Selectiebureau? Of ben je een manager op zoek naar die ene freelance Microsoft Dynamics 365 CE specialist die het verschil maakt? Maak kennis met mij, Leo Rietbergen. Als Microsoft Dynamics specialist heb ik ruim 25 jaar CRM ervaring op het gebied van CRM keuze, CRM implementatie en CRM verbetertrajecten.

Ben je een Dynamics 365 leverancier?

Schakel mij in als freelance Microsoft Dynamics 365 CE specialist. Voor Dynamics 365 leveranciers ben ik inzetbaar als freelance Microsoft Dynamics 365 CE specialist en consultant. Dit betreft:

  • Pre –sales Dynamics 365 CE presentaties & demonstraties
  • Business consultant – het vertalen van de klantwens naar Dynamics 365 functionaliteit
  • Dynamics 365 CE trainingen

Werk je bij een werving & selectiebureau?

Benader mij voor freelance Microsoft Dynamics 365 CE functies. Werk je voor een werving & selectiebureau en heb je een interessante vacature betreffende een freelance Microsoft Dynamics 365 CE specialist? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek je als Manager een freelance Microsoft Dynamics 365 CE specialist?

Ben je als Manager op zoek naar een Microsoft Dynamics 365 CE specialist voor jouw organisatie? In mijn loopbaan heb ik bij diverse organisaties gewerkt als Microsoft Dynamics 365 CE specialist. Ik ben inzetbaar in zowel de oriënterende fase, de implementatiefase en de optimalisatiefase van een Microsoft Dynamics 365 CE traject.

10 gratis tips voor een succesvol CRM
Welke hulp wil je?

Zoek je advies over een nieuw CRM systeem? Of wil je Microsoft Dynamics 365 CE implementeren of juist verbeteren? 

Ik heb Leo ervaren als plezierige en deskundige consultant. Hij voelt heel goed aan wat een organisatie van hem verwacht en op welke wijze hij de direct betrokken medewerkers moet aanhaken in de ontwikkelingen, zodat na zijn vertrek de kennis wordt geborgd!

Ina Haverhals
Programma-, projectmanager at Vektis CV, eigenaar Shiatsupraktijk I-H; shiatsutherapeute, Vektis

Wil je weten wat Inteleo nog meer doet?