Training Dynamics 365 CE rapportage

Training Dynamics 365 CE rapportageBinnen een halve dag weet jij precies hoe je de beste rapportages uitdraait

dynamics 365 crm rapportage
Handige rapportage-mogelijkheden blijven onbenut

Microsoft Dynamics 365 CE is zeer populair bij bedrijven. En ook al helpt dit CRM systeem je om zo eenvoudig mogelijk rapportages uit te draaien, veel mensen weten niet goed hoe je dat doet. Daardoor komen veel gegevens niet terug in de rapportages en wordt de kans op meer kennis en omzet kleiner.

Je hebt het gevoel dat je er meer uit kunt halen dan je nu doet

Zonde! Want, de kracht van Microsoft Dynamics 365 CE is dat dit systeem je ondersteunt bij je marketing- en salesplannen, maar ook bij het gezond houden van je organisatie. Te weinig inzicht hierin betekent dat je samen met je team misschien de verkeerde beslissingen neemt of niet op tijd de juiste kansen ziet.

Met deze training van een halve dag draai jij je hand er niet meer voor om

Deze praktische training laat je zien welke rapportage-mogelijkheden er zijn en welke specifieke gegevens interessant zijn voor jouw organisatie. Aan de hand van een trial maak je eerst kennis met de rapportage-omgeving van Microsoft Dynamics 365 CE. Daarna leer je hoe je eenvoudige en doelgerichte rapportages uit dit systeem draait om ermee te gaan werken.

10 gratis tips voor een succesvol CRM
Welke hulp wil je?

Zoek je advies over een nieuw CRM systeem? Of wil je Microsoft Dynamics 365 CE implementeren of juist verbeteren? 

Ik heb Leo ervaren als plezierige en deskundige consultant. Hij voelt heel goed aan wat een organisatie van hem verwacht en op welke wijze hij de direct betrokken medewerkers moet aanhaken in de ontwikkelingen, zodat na zijn vertrek de kennis wordt geborgd!

Ina Haverhals
Programma-, projectmanager at Vektis CV, eigenaar Shiatsupraktijk I-H; shiatsutherapeute, Vektis