5 CRM boeken voor succesvolle CRM binnen jouw bedrijf!

Verrijk met deze boeken je CRM-kennis

CRM boeken zijn er in alle soorten en maten, zowel Nederlandstalig en meestal Engelstalig. Hieronder vind je een interessante selectie CRM boeken, zoals CRM boeken met veel technische kennis, boeken met veel praktijkvoorbeelden, boeken voor grote organisaties en CRM boeken voor kleine bedrijven. Bij de aanschaf, implementatie en optimalisatie van CRM is het belangrijk om voldoende kennis in huis te hebben. Te weinig kennis veroorzaakt vaak problemen, zoals de aanschaf van een verkeerd CRM systeem, het doelloos werken met CRM of medewerkers die teveel weerstand hebben in het werken met een CRM systeem. De onderstaande boeken zijn daarom interessant voor iedereen die ermee gaat werken.

 

#1. CRM in de Praktijk (Sjors van Leeuwen), Nederlandstalig AANRADER

crm in de praktijk sjors van leeuwen

 

Een uitgebreid Nederlandstalig boek waarin je veel praktische do’s en don’ts leert over CRM. De vele voorbeelden zorgen ervoor dat je een goed en levendig beeld krijgt van wat CRM is en wat het kan betekenen voor jouw organisatie, inclusief diverse checklists. Lees alles over CRM, Customer Experience, Customer Journey, CRM systemen en Social Media in combinatie met CRM.

Februari 2015 l Paperback l Het boek kost € 32,50 en bestel je hier

 

 

#2. Creating and Managing a CRM Platform for your Organisation (Richard Boulton), Engelstalig

Creating and Managing a CRM Platform for your Organisation boulton

 

Engelstalig boek dat alle ins en outs geeft over het creëren en beheren van een CRM-platform. Onderwerpen zijn o.a. gegevensbeheer, gegevensbeveiliging, marketing en technologieën om een ​​CRM-platform te beheren en te ontwikkelen. Een boek voor iedereen die zich in de organisatie bezig houdt met CRM en CRM implementatie.

Maart 2019 l Paperback l Het boek kost € 59,99 en bestel je hier

 

 

#3. Customer Relationship Management (V. Kumar), Engelstalig

Customer relationship management kumar

Een theoretisch boek over CRM, waarin je tools en technieken krijgt aangereikt om CRM effectief toe te passen binnen jouw organisatie. Databasemarketing is de rode draad in dit boek en je krijgt uitgebreide informatie over hoe databasemarketing het beste kan worden geïmplementeerd samen met de nieuwste CRM applicaties.

Mei 2018 l Hardcover l Het boek kost € 55,99 en bestel je hier

 

 

#4. How to Win at CRM (Seth Kinnett), Engelstalig

how to win at crm seth kinnett

 

Wil je CRM succes behalen? Dan is dit boek interessant voor iedereen die binnen een organisatie met CRM te maken heeft. Je leert alles over een effectieve CRM strategie en hoe je CRM implementeert binnen jouw organisatie. Er staan diverse onderzoeken in van een aantal CRM experts, aangevuld met tips hoe je CRM succesvol toepast binnen jouw organisatie.

Juli 2017 l Hardcover l Dit boek kost € 72 en bestel je hier

 

 

#5. CRM for dummies, Lars Helgeson, Engelstalig

CRM for dummies lars helgeson

 

Als je denkt dat CRM iets is voor grote bedrijven, dan heb je het mis! Het boek CRM for dummies richt zich specifiek op kleinere bedrijven die ook CRM succesvol willen toepassen. Het bevat tactieken en strategieën die meer klanten en meer omzet opleveren. Onderwerpen zijn o.a.: het bepalen van jouw marktsegmenten, buyers persona, het kiezen van de beste CRM oplossing, het krijgen van kwalitatief goede leads, het stroomlijnen van klantgegevens en het inrichten van CRM zonder al teveel tijd en geld te verspillen.

Juni 2017 l Paperback l Dit boek kost € 18,99 en bestel je hier

 

Meer weten over CRM?

Bekijk de kennisbank van Inteleo, boordevol artikelen, tips en checklists over CRM, CRM systemen, Customer Experience, Online Marketing en meer. Of zoek je hulp? Als CRM Adviseur en CRM Coach adviseer en ondersteun ik bedrijven over zaken als aanschaf, implementatie en optimalisatie van CRM en CRM systemen. Je kunt mij altijd mailen of bellen.

 

Leo Rietbergen

Microsoft Dynamics 365 CE specialist l CRM Adviseur l CRM Coach

E-mail: leo@inteleo.nl • tel: +31 6 14 84 64 73

 

 

Dit artikel bevat affiliate links

 

[wl_faceted_search]Geef een reactie