Waar vind ik een demo van Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 demo laten doen door een specialist of ga je zelf op onderzoek uit?

Je hebt Microsoft Dynamics 365 op het oog om eventueel in te zetten voor je organisatie. Op internet heb je er diverse artikelen over gelezen, maar je zou eigenlijk graag een live demo van dit CRM systeem willen zien. Het is tenslotte niet zómaar een investering en het vraagt om een andere werkwijze binnen je organisatie. Het liefst wil je een demo, zodat je live kunt zien wat je ermee kunt. Dan is de vraag: “Schakel je een Microsoft Dynamics 365 specialist in die een live demo geeft? Of kijk je op YouTube een aantal video’s?”

demo microsoft dynamics 365 crm

Je raadt het misschien al: een demo door een specialist is veel effectiever

Mijn advies: ga voor een demo door een Microsoft Dynamics 365 specialist. Niet om deze specialisten (waaronder ikzelf) een schouderklopje te geven, maar vanwege andere redenen. Ten eerste kan ik tijdens een demo live inloggen in een demo omgeving. Je kunt meekijken, gerichte vragen stellen en direct antwoorden van mij krijgen. Daarnaast kunnen we inzoomen op bepaalde onderdelen van Microsoft Dynamics 365 die extra belangrijk zijn voor jouw bedrijf. De demo wordt daarmee een demo op maat.

 

Betrek ook andere collega’s in het bekijken van de demo

Een ander voordeel is dat we de demo op een groot scherm kunnen laten zien. Hierdoor kan een aantal van jouw collega’s – die er ook mee gaan werken – actief meekijken en vragen stellen. Zo gaat het ook voor hen veel meer leven en kan ik laten zien dat Microsoft Dynamics grotendeels aangepast kan worden aan hun functie en hun taken.

 

Aarzel niet en vraag een demo Microsoft Dynamics 365 aan

Vraag een demonstratie aan waarin je live ziet wat de mogelijkheden zijn van Microsoft Dynamics 365 CE. Krijg tekst en uitleg en beoordeel zelf of dit CRM systeem iets is voor je organisatie. De intake ter voorbereiding van de demo wordt kosteloos door mij gegeven. Een Microsoft Dynamics 365 demo kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar leo@inteleo.nl of door mij te bellen op: +31 6 14 84 64 73. Dan bespreek ik graag met jou de mogelijkheden.

 

Liever een gratis 30 dagen demo omgeving?

In deze PowerPoint beschrijf ik hoe je een gratis 30 dagen demo omgeving kunt activeren. Je kunt zelf een gratis demo omgeving aanmaken en zelf wat ‘proberen’, maar dat is net zo iets als in een flight simulator gaan zitten en kijken of je kunt vliegen…

 

Download ook de 10 gratis tips voor een succesvol CRM!

 

Leo Rietbergen

Microsoft Dynamics 365 CE specialist l CRM Coach l CRM Adviseur

E-mail: leo@inteleo.nl • tel: +31 6 14 84 64 73

 Geef een reactie